Avreisedatoen er snart den samme som «best før»-datoen på melkekartongen… !

Nå nærmer avreisedagen 16. mai seg med stormsskritt og de siste forberedelsene er i gang. Her er noe av hva som har blitt gjort siden siste blogginnlegg.

Riggsjekk

Riggsjekk ble foretatt av Martin Kamperhaug hos MK Båt på Grimsøya. Han foretok justeringer på vant, byttet til led-pære i topplanternen og bytte windex (vindinstrument). På bildet er Martin i full gang i toppen av masta!

Baugspyd med kit for genaker er kjøpt hos MK Båt.

Baugspyd med kit for genaker er kjøpt og montert hos MK Båt. Litt smak og behag om man vil ha montert baugspydet rett ut fra båten, eller om det skal følge båtens linjer. Vi har valgt det siste, og det vil si at det «peker» litt oppover

Baugspydet sett ovenfra. Vi ble fornøyd med hvordan det ble seende ut!

Baugspydet sett forfra. Vi ble fornøyd med hvordan det ble seende ut!

Skipper har foretatt utskiftning av lyspærer i samtlige spotter og lamper. LED pærer er strømbesparende og har lang levetid. LED-pærene er dyrere enn vanlige lyspærer, men det er det verdt!

Skipper har foretatt utskiftning av lyspærer i samtlige spotter og lamper. LED pærer er strømbesparende og har lang levetid. LED-pærene er dyrere enn vanlige lyspærer, men det er det verdt!

Har i dag hatt storvask i båten. Benker, tak og vegger er tatt grundig. Samtlige puter og madrasser er også på plass. Frem til i dag har båten nærmest sett ut som et verksted, mye ledninger og slanger som skulle på plass og fungere skikkelig. I tillegg har vi pakket sykler, reserveseil etc. ned i de store skottene i baugen. Puter, pledd og annet "stash" er det neste som skal på plass!

Har i dag hatt storvask i båten. Benker, tak og vegger er tatt grundig. Samtlige puter og madrasser er også på plass. Frem til i dag har båten nærmest sett ut som et verksted, mye ledninger og slanger som skulle på plass og fungere skikkelig. I tillegg har vi pakket sykler, reserveseil etc. ned i de store skottene i baugen. Puter, pledd og annet «stash» er det neste som skal på plass!

Reklame

En kommentar om “Avreisedatoen er snart den samme som «best før»-datoen på melkekartongen… !

  1. RIKTIG Riktig GOD tur!! Båten ser jammen flott ut nå og dere ser vel forberedt ut og DE fine gensrene da!! Her er det GODT og varmt, 20 i luften og 19 i sjøen, slett ikke verst for en iskald nordboer.

    Vi følger dere på bloggen!!

    Hilsen fra Bård & Gry

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s