19.mai 2013 – Aarøsund

I dag fortsatte Hisimama ferden sørover kl. 0830. Etter 70 utseilte nm (nautiske mil), kom de frem til dagens endestasjon, Aarøsund, etter 11 timer.
Vindstille i dag, så det ble motorkjøring på stort sett hele etappen. På grunn av svært strømfylte farvann, varierte farten fra 2 – 8 knop.
Det har vært en overskyet og disig dag og forholdsvis kjølig, men når solen tittet frem noen timer på formiddagen varmet den godt.
Nå lader mannskapet opp til morgendagens etappe!

aarøsund

Aarøsund havn (19.mai 2013)

Aarøsund er en landsby i sør-østlige Danmark og ligger i region Sønderjylland, 15 kilometer øst for Haderslev . Det er også navnet på det smale sundet mellom landsbyen og øya Årø .

lagkagehus

Lagkagehuset i Haderslev. Dette bakeriet MÅ besøkes er dere i nærheten…

Haderslev er en nydelig by, og der går jentene amok med shopping! Det er også et bakeri der, som bare må oppleves. Både når det gjelder selve synet av diskene, og selvfølgelig kvaliteten på bakverket. Er dere i Haderslev en gang, MÅ dere innom Lagkagehuset!! Eller hva, Jan??

4 kommentarer om “19.mai 2013 – Aarøsund

  1. Hei Trond! Vi er klar over det. Det er visstnok sånn at alt fungerer som det skal i Hisimama. De ser, og blir sett av andre båter i området de seiler. Større båter har en signalstyrke ut, på 10. Fritidsbåter max 2.
    Det er visst regler for dette. MEN kan hende det er justeringer som skal til i Hisimama også. Mye elektronikk som er koblet til diverse antenner og sendere. – Hilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s