26. Juli 2013 – Cartagena

60 nm og vi ankom Cartagena.

Cartagena er en spansk havneby og marinebase ved Middelhavet. Byen ligger sørøst i landet i den autonome regionen Murcia og er regionens nest største by. Byen ble grunnlagt 227 f.Kr. som Qart Hadash av feltherren Hasdrubal fra Karthago. Wikipedia

Cartagena

Cartagena

Cartagena er en forholdsvis stor by. Havnepromenaden er imponerende med moderne nybygg. Hovedgatene er spennende med sine varierende bygningsarter.
Flaggene vaket på halv stang i hele byen i sympati med de omkomne og berørte i togulykken i nordvest-Spania for et par dager siden.
Denne byen inneholder nok mye spennende historier, noe vi kan utforske i løpet av vinteren. Vi nærmer oss nå Santa Pola hvor vi skal ha båten i vinteropplag. Den spanske middelhavskysten skal imidlertid utforskes en måned til før vi etterlater båten der.

Typisk i sidegatene. Bygninger som skal rives/restaureres beholder forsiden, og støttes opp av stillaser på baksiden. Dette så vi mye av, det gjenstår å se når man får økonomien på rett kjøl igjen heri Spania!

Typisk i sidegatene. Bygninger som skal rives/restaureres beholder forsiden, og støttes opp av stillaser på baksiden. Dette så vi mye av, det gjenstår å se når man får økonomien på rett kjøl igjen her i Spania!

Flotte hovedgater!

Flotte hovedgater!

Viktig å smøre seg med solkrem om dagen, og som her - after sun etter soling

Viktig å smøre seg med solkrem om dagen, og som her – after sun etter soling

image

Dusjing må til, greit med badeplattform!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s