Mannskapet

sigbjørn

SIGBJØRN:
Kapteinen på skuta, 49 år og utdannet energimontør og jobber i Infratek. Født og oppvokst på Gressvik ved Fredrikstad. Seilkarrieren startet med regattaseiling som 18åring i en ekspress. Skipperns første båt var en Maxi Feniks 28 (7 år), andre båt var en Scanmar 33 (7 år) og nå en Bavaria 38 Cruiser (5 år). Med disse båtene har det blitt mange seilturer på norskekysten, svenskekysten, Danmark og Tyskland.

HILDE:
Skipperens høyre hånd, 47 år og jobber som kontroller i Cowi. Hilde er en ekte Fredrikstadjente. Hun er kartleseren om bord og er flink til å lage mat underveis. Hilde har stor angst for krabber, men stortrives i båten alikevel!

MARIA:
Skippern’s matros, 19 år og student. Født og oppvokst i Fredrikstad. Maria reiser til Bali for å studere idrett, men kommer hjem til avreise og gleder seg til å være med på denne reisen. Hun har feriert i båt siden hun ble født og hun elsker å seile, spesielt når det blåser.

MARTIN:
Fokkeslask, 23 år og jobber som barne- og ungdomsarbeider. Født og oppvokst i Fredrikstad. Martin er en tidligere hockeyspiller, men holder seg som hockeytrener for Stjernens U18 lag.Han er også oppvokst på seilebåt og nyter båtlivets gleder.

KRISTINE SIMONSEN:
Samboer med Martin, og en kjær «svigerdatter». En meget artig jente, som sprer mye glede! Litt rastløs anlagt, så hun er spent på hvordan det blir med et par uker ombord!

MEDSEILERE:

GUNNAR STEN JOHANSEN:
Gunnar er 52 år og jobber som termografør hos Omega termografering. Født og oppvokst i Sarpsborg. Gunnar skal ha æren for at skipperen startet med seiling og som ble hans nye hobby. Selv seiler han en Hanse 371 og er en meget erfaren seiler.

163725_1571093605044_1841448_n

HEGE ELAINE BØCKMANN:
Hege (47) er gift med Gunnar, og jobber som barne og ungdomsarbeider. En svært så kreativ og fargerik jente! Kunne lett blitt deltager på «Fear factor» Hun elsker sol og varme, og gleder seg til å være med store deler av denne første reisen. Vi har feriert sammen i mange år, og har masse fine minner om unger, bading, fisking +++

ØYSTEIN OLSEN:
Øystein er 50 år og jobber hos Mills i Fredrikstad. Født og oppvokst i Fredrikstad nære sjøen. Øystein seiler selv en Bavaria Holiday 36. Øystein har med årene blitt en erfaren seiler med god teknisk innsikt.

CHRISTIN ØSTBERG:
Christin (50) er gift med Øistein og sykepleier av yrke. Dette er gla’jente som absolutt har snakketøyet i orden! I likhet med de andre kvinnelige medseilerne ombord, elsker hun også sol og varme. Vi har jevnaldrende barn, og mange minner fra hockeyhaller, og seilturer i inn- og utland!

jan

JAN ARVID ENGH KRISTIANSEN:
Jan har deltatt på flere seilaser. Planen er at han skal delta på noe av denne turen også. Jan er en humørspreder og er en mester i å finne gode bakevarer underveis.

åse

ÅSE GAMMELSRØD KRISTIANSEN:
Åse er gift med Jan, og arbeider som regnskapsfører hos Skolt. Ekte Rygge-jente, og reiseglad, om det så er til fjells, sjøs eller sydover! Ei artig jente!

therese

THERESE ØSTBERG:
Therese er skipperens superreserve, når kona ikke er med! Elsker is – og er ei skikkelig gla’jente! ELSKER sol og varme, men er ikke «skuddredd» for dårlig vær!

Reklame

2 kommentarer om “Mannskapet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s