Reiserute

Seilasen starter 16 mai kl. 18:00 fra Fredrikstad. Seilasen går via Sverige og Danmark, og ned til Kiel. Gjennom Kiel-kanalen, forbi De Friskiske Øyer, Amsterdam og Belgia, så krysser vi den engelske kanal over til den britiske sydkysten helt til Falmouth. Her avventer vi et godt værvindu og setter kursen over Biskaia. Om værguden ikke er med oss seiler vi til Brest i Frankrike. Vi håper å være i Spania ca. 20 juni. Her i fra planlegger vi å bruke noe tid på Atlanterhavskysten i Spania og Portugal. Så retter vi snuten mot middelhavet via Gibraltar. Så går vi langs den spanske sol-kysten til Cartagena eller Altea ved Alicante. Her er planen at Hisimama skal overvintre til våren 2014.

 

Planer 2014

Vi går over til Ibiza, Mallorca, Menorca, Sardinia, Italia, Albania og ender opp i Korfu i Hellas.

Videre planer er ikke bestemt. Her blir det enten Croatia eller Cykladene og videre til Tyrkia, eller sydover til Malta. Svartehavet er også en drøm i fremtiden.

Reklame

2 kommentarer om “Reiserute

  1. Ønsker dere en god reise.Vi returnerte fra middelhavet ifjor etter en 15mnd.tur en flott opplevelse.Overvintret i Cartagena.Marinaen og ikke minst byen kan anbefales.
    Hilsen Torill og Harald på » Konstanse»

    • Hei Harald og Torill
      Takker for komentar, vi varinnom Cartagena i januar. Det var en fin og koslig plass. Avstanden til flyplassen i Alicante var avgjørende for vårt valg. Vi fulgte dere på deres reise fra nord. Vi gleder oss nå veldig til avreise, fortsatt kaldt og is her sør på. MVH Sigbjørn Jordheim

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s